Kurzy a semináre


Slušnosť je človeku vrodená, zdvorilosti sa musíme učiť. 

                             Jiří Guth-Jarkovský

 ETIKETA PRI STOLE - BANKET

 obľúbený seminár Ladislava Špačka

Chcete vedieť ako sa správne stoluje? Ktorý pohár je na biele a ktorý na červené víno? Ktorá je moja vidlička a prečo je ich toľko? Ako správne konzumovať vybrané špeciality ako ustrice alebo krevety? 

Toto všetko a oveľa viac vám prezradí guru československej etikety Ladislav Špaček. 
Naučíme sa ako sa správa pri veľkej banketovej večeri. Ako správne jesť príborom, na čo slúžia jednotlivé poháre, taniere. Ako sa konzumujú ustrice, slimáky, krevety či homár? Od najpovolanejšieho odborníka v oblasti Ladislava Špačka sa dozviete aj niečo z histórie etikety a dostanete taktiež množstvo zaujímavých a praktických rád.  Radi vám, alebo vašej firme prispôsobíme prednášku podľa vašich predstáv
.